Още в началото е важно да уточним, че оралният секс

...
Още в началото е важно да уточним, че оралният секс
Коментари Харесай

Тайните на оралния секс: Ето какво да правим, за да побъркаме партньора си

Още първоначално е значимо да уточним, че оралният секс е милувки на гениталиите на колегата, които се правят през устата или езика.
Днес доста мъже и дами употребяват този тип физическа фамилиарност, тъй като към този момент не се смята за „ срамно “ и „ мръсно “. За някои хора, оралният секс е късмет да се даде на обичаното лице свръхестествени чувства за самодоволство, за други това е всекидневно „ подгряване” на колегата тъкмо преди полов контакт. Но на първо място, което мислите да вършиме в леглото, то това деяние би трябвало да бъде съпроводено от възприятие за обич и почитание един към различен.
Всъщност оралният секс е цялостен метод да приведете половия си сътрудник в ослепителен и паметен оргазъм. Но с цел да бъде този способ на полов контакт цялостен и да донесе единствено позитивни резултати под формата на наслаждение, наслада и позитивни страсти, би трябвало да следвате няколко избрани правила. Познавайки ги, всеки може да получи наслаждение от ласките.
Оралният секс също е наложителна хигиена. Разбира се, неуместно е да се каже, че дамите и мъжете би трябвало да вземат душ преди физическата фамилиарност, само че въпреки всичко това предписание не би трябвало да се подценява. Оралният секс включва чисти и здрави гениталии, защото това е залог за наслаждение и за двамата сътрудници.
Правилата също по този начин гласят, че мъжът не би трябвало по никакъв метод да принуждава колегата си да прави минет. Смята се, че доста дами усещат мощен и чудноват инстикт, когато пенисът прониква през устата. Това се дължи не на обстоятелството, че дамата пъха нещо в устата си, а на обстоятелството, че всеки има друга физиология.
Преди началото на интимността е целесъобразно да обсъдите с вашия полов сътрудник по какъв начин той избира да прави секс, без значение дали въобще прави устни чудеса, тъй че по време на процеса да няма неприятни обстановки.
Мъжете също би трябвало да знаят, че не можете да принудите жена да погълне спермата, която сте отделили най-после. Ако дамата не направи това сама, то тя не го харесва. А дамите, от своя страна, не се нуждаят от предизвикателно изплюване на сперматозоидите пред човек - такива дейности могат да се преглеждат като засегнатост.
По време на близостта и двамата сътрудници би трябвало да знаят, че леглото не е полесражение, а сцена на изпробване и наслаждение. Бъдете кротки! Гениталиите са доста чувствителни и нежни, тъй че би трябвало да се отнасяте деликатно с тях.
Жените би трябвало да не помнят за присъединяване на зъбите им в орален секс на пениса, също по този начин е желателно да се отстранен всички пръстени от пръстите, с цел да не се нарани мъжкият сексуален орган. Жените би трябвало да знаят, че най-голямо наслаждение мъжете изпитват освен в главата на пениса им, само че и в скротума, а също по този начин обичат партньорката да гали пениса им с гърдите и бедрата им.
Мъжът от своя страна би трябвало да знае, че всяка жена има самостоятелна анатомия. Следователно точката G ще би трябвало да се търси посредством опити и опити. Но тук не би трябвало да забравяме най-важното - за нежността: клиторът не толерира груби милувки и небрежни операции - това може да „ отблъсне” желанието на дамата да продължи да прави обич.
В умозаключение би трябвало да се означи, че оралният секс може и би трябвало да бъде разнороден. Можете да експериментирате освен в леглото, само че и тук-там, непредвидени за това: бюро, баня, фотьойл и други.
Експерименти и вариации са уроците от оралния секс, които ще оказват помощ да се направи светла всяка интимна минута, която от своя страна ще помогне на сексът да бъде благословен и паметен и за двамата партньори

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР