Още с пристигането си в Уестминстърското абатство за коронацията на

...
Още с пристигането си в Уестминстърското абатство за коронацията на
Коментари Харесай

Ето я истинската кралица! Кейт Мидълтън засенчи и Камила, и всички кралски особи на коронацията (СНИМКИ)

Още с идването си в Уестминстърското абатство за коронацията на крал Чарлз Трети Кейт Мидълтън и принц Уилям приковаха всички погледи върху себе си. Величествени и красиви, тъкмо както прилича на бъдещи крал и кралица – това шушукаше събралото се голям брой в чест на новия монарх.

Хората разясниха още, че идната коронация, която ще следим след години, ще бъде точно тяхната и двамата в действителност наподобяват по-величествено и царствено отвсякога.

 Кейт и Уилям коронация Чарлз

Кейт сияе  в невероятна рокля на Alexander McQueen в цвят слонова кост с красива сребърна бродерия, въхру която са изобразени роза, трън, нарцис и трилистник – емблемите на четирите народи.

Вместо тиара, принцесата на Уелс е поставила на главата си сребърна диадема на Jess Collett и Alexander McQueen.

 Кейт Мидълтън тиара

Кейт не е пропуснала да окаже респект на принцеса Даяна и кралица Елизабет посредством бижутата, които носи в този значим ден. Обеците ѝ са принадлежили на принцеса Даяна, а колието, което носи е било на Елизабет Втора, харизано от татко ѝ крал Джордж VI.

Върху роклята си Кейт носи церемониална тога в карлско синьо. Принц Уилям също е облечен в церемониална синя тога, а под нея носи своята алена публична униформа.

 Уелс на коронацията

 коронация Чарлз

Заедно с тях са и 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишният принц Луи. Шарлот е облечена като мини версия на майка си – рокля на Alexander McQueen в цвят слонова кост с покривало в същия цвят и сребърна диадема, сходна на тази на Кейт. Луи е облечен в бродирани мрачно сини палто и панталон.

 Шарлот и Луи коронация

 Кейт Мидълтън деца коронация

9-годишният Принц Джордж не бе с тях, защото изпълняваше значима задача в днешната коронация. Той бе почетен паж на дядо си Чарлз и вървеше след него в процесията.

 принц Джордж паж

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР