Още през март 2021 Европейската комисия представи визия, цели и

...
Още през март 2021 Европейската комисия представи визия, цели и
Коментари Харесай

Цифровата трансформация променя бизнес пейзажа и в България

Още през март 2021 Европейската комисия показа визия, цели и пътища за сполучлива цифрова промяна на Европа до 2030 година или по този начин нареченото “. Сред главните точки на този „ дигитален компас “ е и цифрова промяна на предприятията.

Цифровата промяна се отнася до трансформацията на бизнес интервенциите – това е процесът на потребление на цифрови технологии за основаване на дигитален бизнес модел. Обратната връзка от клиентите, разширената аналитичност, успеваемостта и гъвкавостта са някои от факторите, които вършат цифровата промяна извънредно значима за конкурентоспособността на бизнеса.

Подобрен потребителски опит

В ерата на пандемията опитът на клиентите е по-голям от всеки път. Клиентите освен чакат бизнесите да доставят продуктите си неотложно, само че и желаят достъп до висококвалифицирани и постоянно налични запаси. Това изисква надеждна и задълбочена информация, която може да бъде генерирана от.

В композиция с вярната тактика за ръководство на данни, актуалните ERP решения от вида на дават впечатляващо количество данни за всички аспекти на държанието на клиентите. Колкото по-добре една компания се възползва от прозрения, предоставени от структурирани и неструктурирани данни, толкоз по-подходящо, персонализирано и гъвкаво ще бъде нейното потребителско преживяване.

Разширена аналитичност

Тъй като цифровите технологии не престават да се развиват, региона на разбора бързо се трансформира. Например доста цифрови технологии съчетават обичайното отчитане и разбор с машинно образование. Основното преимущество на разширената аналитичност е тяхната лекост на потребление, в смисъл, че не е належащо да бъдете специалист, с цел да ги употребявате. Друго преимущество е, че те могат да пресъздават данни, употребявайки генериране на натурален език. Това прави платформите по-достъпни за потребителите, без значение от равнището им на опит.

Подобрена успеваемост

Дори в случай че бизнес интервенциите ви са идеални, отново ще желаете да бъдете още по-продуктивни и ефикасни. Цифровата промяна включва автоматизация, интеграция на данни и усъвършенствания на процесите, които надграждат бизнес интервенциите и разрешават по-ефективна и по-интелигентна работа. Много и са проектирани въз основа на стандартизирани най-хубави практики за минимизиране на неавтоматизирани задания и граници на неточности.

Повишена еластичност

Съвременният бизнес би трябвало да бъде еластичен, с цел да се оправя дейно с провокациите. Цифровата промяна им разрешава да реагират на променит е и непрестанно изменящите се потребности на своите клиенти, като по този метод развиват просвета на усъвършенстване с дълготрайни изгоди.

В същото време цифровата промяна образова чиновниците и усъвършенства техните умения. В дълготраен проект това е бизнес инвестиция, която приготвя хората за още повече нови технологии, от които бизнесът неизбежно ще се възползва в близко бъдеще.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР