Още през август 2022 г. здравето на руския президент Владимир

...
Още през август 2022 г. здравето на руския президент Владимир
Коментари Харесай

Руски астролог каза кога ще има дворцов преврат срещу Путин

Още през август 2022 година здравето на съветския президент Владимир Путин ще стартира да се утежнява. Такава прогноза направи съветският мъдрец и окултист Андрей Космач в изявление с правозащитника Марк Фейгин.

В същото време специалистът е сигурен, че здравословното положение на Путин ще се утежни доста, само че прелом в Руската федерация няма да има.

„ През август ще стартира мощно утежняване на здравето на съветския президент, което се удостоверява от доста фактори, в това число неговата натална карта и така наречен безоблачен хороскоп. 

Факт е, че даже знаем минутата на раждането на Путин, което е доста рядко.

А от август до края на октомври стартира процесът на овакантяване му от власт. Де юре той ще остане президент и де факто цялата власт ще премине в ръцете на така наречен групово ръководство орган, който можем да назовем Държавен съвет, който, апропо, също е включен в Конституцията на Русия – той участва там “, означи Космач, представен от УНИАН.

Той не е сигурен, че това събитие ще стане обществено известно, само че както нормално управляващите в Москва ще се опитат да го скрият.

„ Толкова доста специалисти и анализатори считат, че някакъв дворцов прелом е вероятен в Русия, само че, знаете ли, за жалост, тези специалисти и анализатори бъркат. Знаете ли, просто няма кой да го направи, този прелом. Ще обясня за какво.

Всички чиновници, всички олигарси и всички чиновници по сигурността са дървени бойци на Oorfene Juice, където самият съветски суверен е работил като Oorfene Juice - това са неговите деца, това са неговите творения, които са основани от него по негово сходство и облик. Предани са му. Но тяхната лоялност се основава единствено на едно нещо - боязън и нищо друго “, сподели Космач, съобщи Блиц.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР