Още през 2020 г. и 2021 г. грубите подметки започнаха

...
Още през 2020 г. и 2021 г. грубите подметки започнаха
Коментари Харесай

15 шопинг находки с най-актуалните ботуши този сезон

Още през 2020 година и 2021 година грубите подметки започнаха да се постановат и при ботите, и при ботушите и по този начин наречените chunky модели станаха неизменима част от дрешника ни. Bottega Veneta беше една от първите марки, които направиха XXL ботушите съвременни и то тъкмо високите, някои от които са с гумено покритие. Тази те се завръщат и безусловно ги виждаме в сбирките както на по-висок клас марки като Prada и Jimmy Choo, по този начин и при по-масовите и бюджетни като H&M, Zara и &Other Stories. В днешната ни селекция от шопинг находки можете да ги видите и в случай че още нямате такива ботуши, сме сигурни, че ще се изкушите да имате най-малко един чифт.

Хубавото при тях е, че ги откриваме в разнообразни цветове. Да, черното доминира, което е в традицията на ботушите, само че има и страхотни разновидности в екрю, бежово и даже в някой ослепителен колорит като синьото да вземем за пример. Как обаче да ги носите?
 Украинският дипломат в София: 11 окт 2022 | " На 500 м от жилището ни са паднали ракетите. Имаме двама комшии, които починаха. Съпругата ми се е забавила...               

Със сигурност в случай че желаете да ги комбинирате с дънки или панталон, е добре те да бъдат в slim контур, с цел да могат да бъдат пъхнати крачолите в тях. Широките ще ги покрият и няма да се виждат толкоз добре. Затова пък chunky ботушите са доста подобаващи за съчетания с рокли (плетени и по тялото или необятни и ефирни), които могат да бъдат както мини, по този начин и миди. Това се отнася и за. 

Самата Бела Хадид съвсем не се разделяше със своите през миналите Седмици на модата, като ги носеше с всичко - от плетена рокля до пола с ниска талия. Едно е несъмнено - ботушите с груба и постоянна подметка (и изключително с гумено покритие) са идеални за дъждовните есенни дни и за идните снежни месеци. Така че имаме задоволително аргументи да влагаме в тях.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР