Още през 2018 година Управителният съвет на Българската федерация по

...
Още през 2018 година Управителният съвет на Българската федерация по
Коментари Харесай

БФ Джудо е сигнализирала и главния прокурор по казуса „Михалев“

Още през 2018 година Управителният съвет на Българската федерация по джудо е сезирал прокуратурата за нередности , които са били уставено от Агенцията за държавен финансов надзор /АДФК/. Така те дадоха отговор на постъпили запитвания по проблема „ Михалев “ и обясниха, че се касае за разходване на държавни средства. 

„ Оттогава има две формирани висящи досъдебни производства. И следствието продължава да бъде висящо, без да има никакъв резултат към този момент 5 цялостни години!
От страна на БФ Джудо са подадени безусловно всички документи, и то неведнъж. За това време се смениха трима проверяващи, последната промяна е отпреди няколко месеца “ , подчертаха от родната ни федерация. 

През 2018-а Общото заседание на БФ Джудо приключи предварително мандата на някогашния президент Иван Михалев . Но не го освободи от отговорност за дейностите му като ръководител на организацията и на управителния съвет.

По проблема е сезиран и министърът на вътрешните работи , както и основният прокурор . По закон срокът на отминалост за сходни случаи е 7 години.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР