Още преди пандемията бяхме зарадвани от нивината, че Netflix подготвя

...
Още преди пандемията бяхме зарадвани от нивината, че Netflix подготвя
Коментари Харесай

Еди Мърфи отново е Ченгето от Бевърли Хилс

Още преди пандемията бяхме зарадвани от нивината, че Netflix приготвя четвърти филм за Аксел Фоули и " Ченгето от Бевърли Хилс ".
 Beverly Hills Cop: Axel Foley, Еди Мърфи, Джоузеф Гордън-Левит и детайлности към четвъртия филм за
Развитие към четвъртия филм за " Ченгето от Бевърли Хилс "

Задава се прераждането на още една класика

Извънредните положения обаче постановиха много съществено закъснение на плана, като много дълго време за него не се чуваше нищо. Последно предишното лято разбрахме, че фотосите са почнали, а Джоузеф Гордън-Левит се е включил към актьорския състав.

Повече от година по-късно беше пусната и първа фотография от Beverly Hills Cop: Axel Foley - 40 години след първичната му поява по кината и 30 след последната му.

На фотографията виждаме Аксел Фоули, показващ се от извърнат автомобил, обкръжен от навалица от хора, снимащи със смарт телефоните си. От Empire разбираме, че в четвъртия филм значима роля ще има дъщерята на Фоули, която е адвокат по наказателни каузи.

Именно тя ще го прати в Калифорния по случаи, който единствено той може да реши. Там той ще откри нов сътрудник в лицето на героя на Джоузеф Гордън-Левит и ще лази по нервите на своя началник, изигран от Кевин Бейкън.
 Еди Мърфи и признанието му за дългата пауза в кариерата му на комедиант
Къде изчезна Еди Мърфи

Комедийната икона споделя за кариерата си

Продуцентът Джери Брукхаймър твърди, че Еди Мърфи и Гордън-Левит са страховит комедиен тандем и ще останем очаровани и ще се забавляваме с тях двамата. В четвъртия филм за " Ченгето от Бевърли Хилс " ще забележим и добре познатите ни, само че поостарели герои на Дъдж Рейнхолд и Джон Аштън. Към момента Beverly Hills Cop: Axel Foley няма премиерна дата, само че се чака през 2024 година в Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР