Още преди няколко седмици се появиха тревожни новини за здравето

...
Още преди няколко седмици се появиха тревожни новини за здравето
Коментари Харесай

Тръмп показа мускулесто тяло на полугола СНИМКА

Още преди няколко седмици се появиха тревожни вести за здравето на президента Доналд Тръмп. Малко по-късно персоналният доктор на президента на Съединени американски щати даде спомагателни детайлности за здравословното му положение. Сега самият Тръмп реши да покаже „ своя “ полугола фотография, с цел да постави завършек на терзанията. За задачата той употребява Twitter профила си. Американският президент показа фотография, на която безизразното му лице е инсталирано на тялото на Силвестър Сталоун от филмите „ Роки “.

До това се стигна, откакто Тръмп сподели по време на протест във Флорида, че лекарят му е споделил да си покаже „ превъзходните гърди “ по време на обзор. Според Белия дом, медицинският обзор на президента, който се е провел напълно неотдавна, демонстрира, че показателят на телесната му маса (ИТМ) е 30,4, което го квалифицира като тлъст.

Миналата година тежестта му беше 108 кг с ИТМ от 29,9. „ Свалете ризата си, господине, и ни покажете тези превъзходни гърди. Никога не сме виждали гърди, сходни на тези “, сподели президентът, цитирайки лекаря си на митинга в Сънрайз, Флорида.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР