Още преди Нова година вместо Истински истории“ с водещ Ани

...
Още преди Нова година вместо Истински истории“ с водещ Ани
Коментари Харесай

Тотален Крах В Бтв-То След Края На Шоуто На Слави!

Още преди Нова година вместо „ Истински истории “ с водещ Ани Владимирова по Би Ти Ви щяло да тръгне ново предаване. Това сочат клюките в тв средите. С работата по него бил претрупан Краси Ванков. На него родният ефир дължи риалити сериала „ София – денонощно “ и поредицата „ Съдби на кръстопът “. Новото шоу щяло да бъде издържано в същия художетствен жанр като другите две. То щяло да бъде с дилетанти вместо с същински артисти. Но тематиката щяла да е криминално-полицейска.

Идеята била да показва действително случили се събития, в които имената на настоящите лица са сменени, а самите облици се играят пред камерата от натуршчици. Такава е и концепцията в голяма част от епизодите на „ Съдби на кръстопът “, което се излъчва по Нова тв. Там обаче са включени освен престъпни, а и всевъзможни други персонални драми.

Дни преди да се разчуе за концепцията за свалянето на „ Истински истории “, Би Ти Ви за следващ път се похвали, че е най-гледаната телевизия в страната. Медията показа рейтингите за септември. Според тях предаването на Ани Владимирова е осмо в Топ 10 на най-гледаните риалити и развлекателни стратегии. Специалисти обаче съзират нещо неправилно в посочените данни.

„ Ако е толкоз сполучливо, за какво ще го сменят? “, питат те. Твърди се, че сериалът „ Пътят на достойнството “ по Нова тв, който се излъчва на гърба на „ Истински истории “, съществено е блъснал по рейтинга на конкуренцията. Смята се също, че сходен триумф на продукцията не би бил вероятен в конкуренция с „ Шоуто на Слави “. Развлекателното шоу на Трифонов не съумяха да преборят даже „ Господари на ефира “.

„ Шоуто на Слави “

Много водещи са уверени, че в случай че „ Шоуто на Слави “ бе останало в ефира на Би Ти Ви, от Нова е нямало да посмеят да пуснат бг сериал. Показателно е, че за първи път от много време насам в Топ 10, който по принцип е непокътнат за предаванията на Би Ти Ви, в този момент намират цели три стратегии на конкуренцията. Това са „ Маскираният артист “, „ Откраднат живот “ и „ Игри на волята “, написа „ Уикенд “.

За разлика от „ Истински истории “ с продуценти Иван и Андрей, „ Комиците и другари “, което тече на мястото на „ Шоуто на Слави “ от понеделник до сряда, е без забележка от страна на малкия екран. На него се гледало като златната кокошка на Би Ти Ви. Рейтингът на предаването бил непреклонен, без значение в кой ден и от какъв брой часа се излъчва.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР