Още положителни емоции ще завладеят ефира на NOVA и този

...
Още положителни емоции ще завладеят ефира на NOVA и този
Коментари Харесай

Любовни предизвикателства за Ненчо Балабанов в „All Inclusive“

Още позитивни страсти ще завладеят ефира на NOVA и този петък (3 април) от 20.00 ч. със сериала „ All Inclusive “. Нови комични премеждия и морски провокации предстоят в епизода тази седмица. Със своя пресен комизъм, забавни сюжетни линии, настоящи тематики и занимателни герои, сериалът бързо се трансформира в желано заглавие в петък вечер.

През миналия месец „ All Inclusive “ се подреди измежду трите най-гледани продукции от феновете в дейна възраст (18-49 г.) у нас. А от началото на пролетния сезон, аудиторният му дял 34,8% го прави съвсем два пъти по-предпочетен от наличието на втората по гледаемост телевизия по-същото време.
В идващия епизод на сериала Христо (Ненчо Балабанов) стартира решителна битка в опит да избави брака си с Марияна (Елена Атанасова). Разкритият гаф от предишното заплашва да отнеме любовта на живота му и той се разкайва от цялото си сърце. След редица обезверени и доста комични опити да се сдобри с жена си, той удря на камък, а тя взима дефинитивно решение. За Христо остава единствено един излаз – напълно да стъпче егото си и да тича през глава след Марияна. Опасното гонене дава обещание зрелищно развлечение, само че кое изненадващо събитие ще преобърне трагикомичната обстановка – ще стане ясно този петък, от 20:00 ч. по NOVA.


Много комична, само че неравна борба чака и семейство Сиромашки. Състезание по табла нагорещява пристрастеностите в комплекса, противопоставяйки умните глави, осмелили се да вземат участие. Местният умен риболовец Чефо (Любомир Бъчваров) и властната тъща Евдокия (Нели Монеджикова) кръстосват шпаги, показвайки един на различен по какъв начин се губи и печели с достолепие. Чефо дава доста сериозен мотив за размисъл на Евдокия, който я подтиква да осмисли значими житейски решения и да огледа с други очи щерка си Елена (София Маринкова) и шурей си Пламен (Любен Кънев).

В Залива на костенурките екоактивистите също се срещат с нови провокации. Решени да спрат застрояването на следващия хубав плаж на нашето Черноморие, те навлизат все по-дълбоко в същината на казуса и даже си основават врагове. Младежите търсят подпомагане в локалната община и алармират за предпазен Черноморски тип костенурки в Залива, поради който застрояването би трябвало да бъде неотложно прекъснато. Каква изненада ги чака и на какво е подготвена Надя (Йоанна Начева), с цел да помогне на приятелите си в идеята им, гледайте в петък (3 април) от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ All Inclusive “ на уеб страницата на NOVA и на Фейсбук страницата на сериала .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР