Още по-унизително беше, че след като се прие декларацията с

...
Още по-унизително беше, че след като се прие декларацията с
Коментари Харесай

Костадинов за общата декларация: Ръкопляскахме все едно сме превзели Цариград

Още по-унизително беше, че откакто се одобри декларацията с гласовете на 6 от 7-те партии в Народното събрание, всички станахме на ръка ръкопляскахме тържествено все едно сме завладяли Цариград. Това беше церемониал на васалитета и блюдолизничеството – кой е повече правилен на сюзерена, кой е по-по натовец. Като питахме кой ще заплати вредите от глобите, не получихме отговор. Това съобщи на брифинг водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Не можем ли ние да водим диалози? Защо да поддържаме решения, които някой различен е взел. Някой различен участник в диалозите сподели, че България не е самостоятелна страна. После се поправи, че България не е неутрална. Имам възприятието, че разговарях с партийни секретари на Българска комунистическа партия. А те даже не бяха от Българска социалистическа партия ", съобщи Костадинов.

" Гледахме този филм в Югославия, в Сирия, в Либия, Ирак. Терминологията е същата, единствено не се приказва за мироопазваща интервенция и мироопазващи контигенти. Международното право е мъртво от 1999 години, когато без глоба на Организация на обединените нации, Съединени американски щати нападнаха суверенна страна. Избиха хиляди ", разяснява водачът на " Възраждане ".

Костадинов упрекна, че украински националисти са заливали с багра български монументи в Украйна точно на 3 март , имало починали българи в запаления Профсъюзен дом в Одеса.

По думите му спорът е бил разклаждан от Съединени американски щати и неговите съдружници, които Костадинов назова „ подлоги “.

Костадинов съобщи, че е сюрпризиран от ескалацията на спора, само че през годините е имало " дрънчене на оръжие ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР