Още по-топло, в сравнение с вчера, ще бъде днес с

...
Още по-топло, в сравнение с вчера, ще бъде днес с
Коментари Харесай

Затоплянето продължава

Още по-топло , спрямо през вчерашния ден, ще бъде през днешния ден с оптимални температури сред 22° и 27°, в София – към 22°. Ще бъде слънчево, със слаб, в Източна България и по Черноморието - сдържан западен вятър. През нощта ще бъде съвсем безшумно и безоблачно. Минималните температури на следващия ден ще бъдат сред 7° и 12°, в София – към 8°. През деня ще бъде слънчево .

В множеството региони ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максималните в по-голямата част от страната ще се покачат с още градус – два и ще са сред 23° и 28°, в София – към 25°, по-ниски по Черноморието , от 15° до 20°. На морския бряг вятърът ще бъде слаб до сдържан, с посока от юг-югоизток, само че вълнението на морето ще остане едва.

Много положителни условия в планините на следващия ден - ще бъде слънчево, ще духа сдържан вятър от юг-югозапад. Температурите и там ще се покачат и в курортите ще са сред 14 и 18 градуса.

И на Балканите ще бъде с температури по-високи от нормалните за интервала с температури в столиците от 24° до 29°. Ще бъде слънчево, по западното крайбрежие на полуострова със мощен югоизточен вятър.

У нас, и в неделя, и в понеделник , ще бъде слънчево, а температурите ще продължат да се покачват. Захлаждане се чака във вторник, когато ще има и региони с превалявания и гръмотевици. В сряда вероятността за превалявания е дребна, само че понижението на температурите ще продължи.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР