Още по темата21.04.2016 / 13:51Окончателно: Убийцата на малката Алекс от

...
Още по темата21.04.2016 / 13:51Окончателно: Убийцата на малката Алекс от
Коментари Харесай

Помните ли малката Алекс, зверски удушена от съседка в Поморие? Трагична гибел застигна баща й

Още по темата21.04.2016 / 13:51Окончателно: Убийцата на дребната Алекс от Поморие ще лежи доживот!20.10.2015 / 13:39Обвинената за убийството на дребната Алекс: Много скърбя, тя беше прелестно дете

 

Веселин Тодоров, по-известен в града с прякора Германеца е умрял ненадейно на 22-ри август на бургаското летище

Масиран инфаркт погуби бащата на 7-годишната Александра, която бе свиреп удушена от съседка през април 2014 година в Поморие.

Веселин Тодоров, по-известен в града с прякора Германеца е умрял ненадейно на 22-ри август на бургаското летище, написа " Монитор ", представени от Флагман. Трагедията се разиграла измежду бял ден на терминал " идващи ". Германеца дошъл, с цел да посрещне посетители от чужбина и да ги настани в един от хотелите си. Докато чакал туристите, той внезапно се хванал за сърцето, свлякъл се на пода като покосен и повече не помръднал.

На място била извикана кола за спешна помощ и реаниматори, само че Германеца умрял за секунди и екипът не съумял да направи нищо, добавя Флагман. Той бе заровен в родния си град Поморие в петък, а близки и другари си взеха последно " довиждане " с него в локалния храм " Рождество Богородично ".
 Известният помориец умря на 58-годишна възраст, тъкмо 4 години и 4 месеца след убийството на най-малката си щерка. 

 Синът му, който е от първия му брак разгласява във фейсбук:

" Искам да се обърна към всички - ценете моментите с обичаните си хора и не пропускайте опция да споделяте всеки един благополучен миг ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР