Още по темата06.04.2018 / 23:16Трафик Нюз: Ето кой е застреляният

...
Още по темата06.04.2018 / 23:16Трафик Нюз: Ето кой е застреляният
Коментари Харесай

Разкриха как е бил застрелян пловдивчанинът в Индонезия

Още по темата06.04.2018 / 23:16 " Трафик Нюз ": Ето кой е убитият в Индонезия българин

Патишанов е убитият българин в Индонезия. Преди няколко дни служител на реда от престъпния отдел на полицията в Джакарта простреля смъртоносно български жител, който най-вероятно е бил забъркан в обири от банкомати. Мъжът нападнал униформения с хладно оръжие при опит за арест в Тангеранг, написа локалният Tempo.co представен от Plovdiv24.

" Когато отидохме да го арестуваме, той извади нож и атакува офицера ", споделя полицейският представител Арго Юуоно. Според него самоличността била разкрита по време на следствие на огромна кражба от спестяванията на клиенти на банка в Йогуакарта.

" По време на следствието проследихме обвинения до Тангеранг ", споделя Арго. Тогава служителите на реда измислили проект по какъв начин да го закопчаят, само че се случило по този начин, че го простреляли смъртоносно при ареста, откакто той нападнал служителя на реда. Българинът бил незабавно откаран в болница, само че умрял.

В дома му служителите на реда разкрили 940 клонирани карти, три преносимия компютър, скимиращи устройства, два декодера, три четеца на карти, девет шпионски камери и една скимираща карта. Тези доказателства са много повече от тези на предходната хваната незаконна тайфа.



" Инсталирал е скимиращи устройства на голям брой банкомати в Тангеранг, Батам, Йогуакарта, Соло, Бали и Бандунг. Помагал му е мъж с букви JS, който сега е дезертьор от правораздаването ", изяснява Арго. Според него JS също бил български жител, който доставял скимиращите устройства и дублирал картите. Георги е приключил Спортното учебно заведение " Васил Левски " в града под тепетата. Известен като върл последовател на Локомотив (Пловдив) и Ювентус./ Трафик Нюз
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР