Още по темата: Веселин Маринов проговори за "Не искам повече

...
Още по темата: Веселин Маринов проговори за "Не искам повече
Коментари Харесай

Веселин Маринов отсече: Повече няма да пея за политици!

Още по тематиката: Веселин Маринов проговори за "Не желая повече Веско да ми пее "

" Няма да ме видите повече да пея за политици и на предизборни мероприятия! Край към този момент! ", отсече пред " България Днес " бардът на народа Веселин Маринов. Изпълнителят на " Горчиво вино " се раздели с дългогодишния си сътрудник по време на предизборни акции – ГЕРБ, откакто персонално водачът Бойко Борисов разгласи, че не желае да чува гласа му на партийните концерти.

В певческата и политическа колегия незабавно се заприказва, че Маринов ще се върне да пее за Българска социалистическа партия. След като най-близкият му човек в ГЕРБ Цветан Цветанов също бе отхвърлен от всички постове от премиера, леви деятели пропагандирали водача Корнелия Нинова да " си приберем Веско Маринов назад ". Хилядите фенове на барда на концертите му щели да са добре пристигнали на мероприятията на алените. Още повече че звездата дълги години подгряваше предизборните концерти и прояви на столетницата, само че през 2009 година обърна на 180 градуса партийните желания и запя за ГЕРБ.

" Българска социалистическа партия е младостта на индивида, а когато остарее, той помъдрява. Преди години бях доста непосредствен с един от ръководителите на Българска социалистическа партия, някогашния министър председател Жан Виденов ", съобщи тогава въодушевено Маринов. Заради другарството си с Цветанов бардът склонил да пристане на днешните ръководещи.

Певецът обаче сега е извънредно наскърбен и не желае да чуе за политически мероприятия. Пред " България Днес " изпълнителят на " Под остарялата асма " призна, че не би приел да се върне в редиците на алените трубадури. Нито пък да пристава на друга политическа мощ. Изпълнителят дефинитивно къса с партийните прояви и нито една оферта няма да го накара отново да грабне микрофона, с цел да радостни нечии симпатизанти.

" Не съм политическа персона, не мога да разясня политически тематики. Край към този момент на тези мероприятия, няма да ме видите повече на изборни прояви ", неколкократно натърти звездата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР