Още по темата: Синът на Шумахер с първа зверска катастрофа

...
Още по темата: Синът на Шумахер с първа зверска катастрофа
Коментари Харесай

Надежда за Шуми? Гледал Хокенхайм по Тв с Жан Тод

Още по тематиката: Синът на Шумахер с първа зверска злополука СНИМКИ Приятел на Шумахер с неприятни вести за положението му

Михаел Шумахер бележи прогрес във възобновяване си и се е наслаждавал на старта от Формула 1 в Хокенхайм (б.р. този уикенд) пред тв приемника в компанията на някогашния си необут във Ферари.

Жан Тод, един от най-близките пирятели на автомобилния ас, даде на почитателите на Формула 1 неповторими неща за Шеумахер в изявление за Radio Monte-Carlo (RMC).

Тод удостовери, че дружно с Шуми са гледали по малкия екран старта във Ф1. Той сподели: " Винаги внимавам с сходни изказвания, само че тав е истината. Гледах Хокенхайм с Шумахер в дома му в Швейцария ".

Макар и да отхвърля да даде прекалено много детайлности за здравето на Шумахер, от почитание към фамилията му, Тод сподели: " Михаел е в най-хубавите ръце и е чудесно обгрижван в къщата си. Той не се отхвърля и продължава да се бори ".
Той обаче признава, че борбата на приятеля му да поддържа връзка с хората го натъжава.

" Семейството му се бори доста. НАшето другарство обаче не може да бъде както преди, защото нямаме същата връзка като едно време ".

Тод в този момент е в управата на автомобилния спорт FIA и постоянно посещава Шумахер в Швейцария.

Той и ръководещият шеф на F1 Браун, който е работил с Шумахер във всичките седем негови години във Формулата, са доста близки със звездата и не престават да прекарват времето си с него.



Бившият международен първенец във Формула 1 Майкъл Шумахер навърши 50 години на 3 януари, не се е появявал пред аудитория след злополука със ски във френските Алпи преди пет години, която го остави с тежки пострадвания на главата и в кома, провокирана от лекарите.

Той удари дясната страна на главата си по една канара и отдели шлема си.

Лекарите в болничното заведение в Гренобъл отстраниха кръвни съсиреци, само че други останаха недокоснати, тъй като бяха прекомерно надълбоко вградени в мозъка му.

С обилие от истории, актуализации за положението му минаха от нищожни до несъществуващи, защото фамилията му закри достъпа до Михаел и информациите за положението му.

Тод е приел изискванията на фамилията на Шуми да не разгласява данни за положението му, като сподели: „ Това е нещо доста персонално. “



Но, добави той, Шумахер го обгрижват „ доста добре, той живее със фамилията си в къщата си сред Женева и Лозана. В последна сметка единствено позитивните мисли му оказват помощ. Аз и фамилията му сме положителни в менталния смисъл, макар събитията ".
Браун добавя: " Постоянно съм по отношение на Корина (съпругата на Шумахер) и съм изцяло склонен с решението им. Михаел постоянно е бил доста затворен човек ".



Шуми и брачната половинка му Корина.

Официалният документален филм за легендата " Шумахер ", приключен с благословията на семйството му, ще излезе по-късно тази година. В него има редки изявленията с татко му Рол, Корина, децата му Джина и Мик и други, коието са работили с него или са се състезавали по време на впечатляващата му кариера.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР