Още по темата: Maxima Grupė с най-много магазини след сделката

...
Още по темата: Maxima Grupė с най-много магазини след сделката
Коментари Харесай

Къде да си купим български продукти в Пловдив

Още по тематиката: Maxima Grupė с най-вече магазини след договорката с "Триумф " Търговските вериги в Пловдив станаха вносни 7 вериги се конкурират в Пловдив

„ Триумф “ имаше преимуществото на основното разположение на магазините си, с които на процедура покриваше целия град. Другото преимущество на веригата бе, че зареждаше артикули най-вече от български производители. Именно на хубавичко връзка на марката с Пловдив политиката за предложение най-вече на родни артикули се дължеше и триумфът на " Триумф ".

Това обаче ще се промени с идването на новия притежател от „ Т Маркет “. Освен ребрандирането на всички търговски обекти концепцията на самите магазини ще последва линията на латвийската верига. Това неизбежно ще даде отражение освен върху целия бранш с продажби на дребно на хранителни артикули, само че и върху редица производители от страната и района.

" Триумф " е един от най-големите клиенти на десетки заводи, фермери и фамилни предприятия, като редица дребни и междинни бизнеси работят съвсем напълно с веригата на семейство Кесови. Все още няма изясненост дали новият притежател на обектите ще продължи да работи със съществуващата мрежа от снабдители.

А клиентът, който държи да поддържа българското, ще би трябвало да залага на пазарите на производители и кварталните бакалии, които обаче в последно време също са изчезващ тип.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР