Още по темата Лидл България: Търси се продавач за 1000

...
Още по темата Лидл България: Търси се продавач за 1000
Коментари Харесай

"Лидл България" ще продава продукти, изработени по стари семейни рецепти

Още по тематиката
" Лидл България ": Търси се продавач за 1000 лева

Веригата е първата, която разгласи какъв брой предлага на касиери. Според бранша - офертата е малко над останалите
27 мар 2017
" Лидл България " усилва броя български снабдители в магазините си

От месец веригата предлага нова серия артикули " Родна стряха "
14 мар 2017

По поръчка на " Лидл България " ще бъдат създаден артикули по неповторими, остарели фамилни предписания, отличени в акцията " Съхрани родния усет " на веригата. Това заяви Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф, на специфична конференция. По думите й самодейността е продължение на " дълготрайната политика на " Лидл " в поддръжка на българските артикули, българските производители и българския обичаен усет ".

Рецепти и мемоари

Участието в акцията " Съхрани родния усет " е от 25 септември до 22 октомври след регистрация в уеб страницата на " Лидл ". Потребителите ще могат да споделят свои предписания за български обичайни консервирани артикули (напр. туршия, сладко, компот и др.) или сурово сушени месни деликатеси (напр. луканка, пастърма и др.), съпроводени наложително с роман за фамилната история и спомените, свързани с храната.

Двама топ готвачи - Иван Манчев и Таньо Шишков, ще пътуват до селищата, откъдето са изпратени рецептите, с цел да опитат конкурсните оферти. Победителят ще получи 10 хиляди лева премия, а продуктът по негова рецепта ще бъде направен от български производител до края на годината и ще се продава в магазините на веригата в страната.

Над 50 оферти в " Родна стряха "

В средата на февруари т.г. " Лидл България " пусна нова серия артикули под общото название " Родна стряха ". Тя съдържа над 50 оферти на български производители от цялата страна в разнородни продуктови групи – млечни, месни, варива, сладки произведения, подправки, питиета. Тогава от веригата оповестиха, че с тази серия са ангажирани 23 български компании, като два от доставчиците са напълно нови, а със седем компанията работи от 2010 година

Според Милена Драгийска взаимната работа на " Лидл " с български снабдители води до " по-високо качество и по-голямо многообразие на продуктовата гама, до увеличение на индустриалните размери, до вложения в спомагателни мощности и растеж в броя на чиновниците. То е и трамплин на български производители към непознати пазари ".

По данни на компанията над 20 български компании към този момент са получили опция да продават в други страни, в които " Лидл " оперира. Сред продуктите, които се продават зад граница в други магазини от веригата, са доспатска пъстърва, хлебни и сладкарски произведения, пилешко, олио.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР