Още по темата: Крах в поп-фолка: Още един известен певец

...
Още по темата: Крах в поп-фолка: Още един известен певец
Коментари Харесай

Няма да повярвате в какъв палат живее Константин СНИМКИ

Още по тематиката: Крах в поп-фолка: Още един прочут артист къса с Пайнер СНИМКА

Тони Стораро и Константин се събраха за първия си дует. Двамата са другари от дълги години, само че едвам в този момент вършат колаборация.

„ Ние сме набори, само че той отглежда деца, а аз внук “, по този начин обича да се майтапи Тони Стораро във връзка на сътрудника си Константин. Двамата са на една възраст, само че както житейският, по този начин и професионалният им път са били много разнообразни.



„ Вероятно по тази причина, макар 20-годишното им другарство и дългогодишния въпрос: „ Кога ще запишем дует с теб? “, това се случва чак в този момент. Тони написал музиката на песента и я подготвял за независим сингъл, само че се засекли с Коцето в студиото, той я харесал доста и по този начин се осъществила отколешната им закана да се съберат за общ план, който кръстили „ Кома “.

Константин взел организацията на клипа в свои ръце и обезпечил терен – неговия дом. Режисьорът Люси Иларионов и екипът му пък се погрижили до двамата титани на попфолка да има задоволително красиви дами, като поканили най-актуалните плеймейтки и едни от най-горещите изкусителки сега – Жанета Осипова, Нора Недкова, Ана-Мария Чернева, Михаела Тодорова, Александра Мешева…



Въпреки това, по сюжет, основният воин има очи единствено за една. В нейната роля влиза певицата Лияна. Снимките се състояли на 20 май, като почнали от следобяд и траяли до среднощ, когато цялата група се преместила да чества имения ден на домакина в неговата дискотека.

„ Ознаменувахме основаването на тази ария с ваучър и се надявам пътят й по този начин да продължи – да е част от всяко лятно празненство. Вложихме доста сърце в основаването й. Надявам се хората да го усетят и да я харесат “, показа Тони Стораро.

Съдейки по мненията на почитателите, няма подозрение, че това е по този начин. „ Хитът на лято 2019! Върхът е! Браво, Тони и Коце, продължавайте все по този начин “, „ Ето такава ария чаках “, „ Двамата огромни “, са единствено част от тях, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР