Още по темата: Извънредно! Разбиха нелегална фабрика за цигари Премиерът

...
Още по темата: Извънредно! Разбиха нелегална фабрика за цигари Премиерът
Коментари Харесай

Главсекът на МВР: Организаторът е свързан с аферата в...

Още по тематиката: Извънредно! Разбиха незаконна фабрика за цигари Премиерът Борисов дойде в Труд за незаконните цигари Борисов: Разбихме най-голямата фабрика за цигари до момента Ето къде още разрушиха незаконни заводи за цигари

Организаторът на незаконните заводи за тютюн и цигари край Пловдив се търси. Има данни, че той е обвързван с разрушените по-рано такива незаконни заводи в Карнобат. Това съобщи пред медиите основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, който през днешния ден дружно с премиера Бойко Борисов и зам. Главния прокурор Иван Гешев беше на мястото на разрушената фабрика за цигари сред Пловдив и село Труд. Другата пък е била до Ръжево Конаре.

„ В Ръжево Конаре е бил цехът за навлажняване, рязане и подготовка на тютюна. Там е имало и забавен под земята излаз за бягство на личния състав. – били са готови, с цел да могат да се изнесат бързичко и тайничко.

От там тютюнът се е карал в Труд. Тук също има оборудвани пространства за спане и за затворен цикъл, без да напущат халето. Предполага се, че са работили тук от началото на годината. До момента са арестувани 12 души, има хора, които се търсят. Оценява се присъединяване на всеки един, прокуратурата ще реши на кой какви обвинявания да бъдат повдигнати. Това не значи, че броя не може да нарасне неимоверно.

Организаторът не е измежду арестуваните, той се търси. Знае се, че единият от уредниците тук, който се търси, има предходни такива действия и връзка с фабриката в Карнобат. Но това е въпрос на инспекция.

Виждате ккакъв е размерът. На всичко това би трябвало да се създадат фотоси, да се опише. Предстои ни доста работа, само че резултатът е впечатляващ. Работили сме непрекъснато и много време – няколко месеца, и ние си знаем през какво минахме, с цел да стигнем до тук.

Все още не сме преброили всичките количества. Има и един влекач в Пловдив, който е цялостен. Мисля, че имаше към 1500 подготвени мастербокса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР