Още по темата: Извънредна новина за Маринела Арабаджиева от Испания

...
Още по темата: Извънредна новина за Маринела Арабаджиева от Испания
Коментари Харесай

МВР с ексклузивни СНИМКИ и ВИДЕО от екстрадицията на...

Още по тематиката: Извънредна вест за Маринела Арабаджиева от Испания Маринела Арабаджиева кацна в София

Днес, с полет от Мадрид, бе осъществено предаването на българска гражданка. Тя бе оповестена за интернационално търсене в Шенгенска осведомителна система от 31.08.2018 година въз основа на Европейска заповед за арест, издадена от Специализираната прокуратура, за присъединяване в проведена незаконна група, укриване на налози в изключително огромни размери и пране на пари. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи във връзка екстрадицията на Маринела Арабаджиева, написа Блиц.



По-рано през днешния ден се разбра, че самолетът, с който тя бе върната в България, закъснява. Въпреки това малко след 17:10 часа Маринела кацна на българска земя.



В резултат на извършените дейности на българските и испанските полицейски структури, както и своевременния продан на информацията посредством бюрата „ СИРЕНЕ “ на България и Испания, българката и брачният партньор й бяха арестувани от испанската полиция в Барселона на 07.03.2019 година, прецизират от Министерство на вътрешните работи.







Предаването на българската гражданка е осъществено на съображение влезнало в действие решение на способния съд в Кралство Испания, с което се позволява осъществяването на издадената от Специализираната прокуратура Европейска заповед за арест.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР