Още по темата: Чиновниците изяждат половината приходи на Общината В

...
Още по темата: Чиновниците изяждат половината приходи на Общината В
Коментари Харесай

Седем души се борят за едно място в Общината

Още по тематиката: Чиновниците изяждат половината доходи на Общината В Бургас си вадят акт за раждане от къщи Всеки четвърти в област Пловдив мизерства

Справка из обявите на Община Пловдив и състезанията за постове демонстрира, че има много мераклии за чиновническа работа. Последно, в края на юли, бяха оповестени две свободни позиции за основен специалист в отдел „ Финансово-счетоводни действия ” към дирекция " Счетоводство ".

Допуснати до конкурс са осем души. Посочената съществена заплата е 850 лв. и тя сигурно е под тази в частния бранш. Работата на основния специалист в отдела е да проучва, управлява и взе участие в приемането на финансови доклади на второстепенните разпоредители и правенето на тримесечни и годишен финансови доклади на Община Пловдив. По същото време за длъжността основен специалист в „ Приходи по банкови сметки ” се бореха 7 души за едно място, става видно от документите в уеб страницата на локалната администрация.

Доскоро се търсеше още и основен специалист в отдел „ Устройствени схеми и проекти ” към дирекция “Устройство на територията ”. От претендентите се изисква висше обучение - архитектура, и най-малко две години професионален опит в региона на устройственото, капиталовото планиране и/или администриране. Основната заплата също е 850 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР