Още по темата 4+1: Какво чете и слуша днес Капитал

...
Още по темата 4+1: Какво чете и слуша днес Капитал
Коментари Харесай

4+1: Какво чете и слуша днес "Капитал"

Още по тематиката
4+1: Какво чете и слуша през днешния ден " Капитал "

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст от редакцията
8 яну 2018
4+1: Какво да четем и слушаме в неделя вечер

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст, които да ни настроят за новата седмица
7 яну 2018
Какво друго по света: няколко любопитни хрумвания

Мъск праща в Космоса персоналния си Tesla Roadster; И Русия замисля своя криптовалута; Дронове ще изследват дъното на Антарктика
5 яну 2018 ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Има ли потребност от висше обучение
Наличието на висше обучение в професионалните автобиографии несъмнено има резултат върху работодателите и размера на възнаграждението ни. Но четирите (или повече) години, прекарани в университета, не развиват задоволително умения, нито оказват помощ за развиването на обществото, счита създателят на този текст.

Краят на чатботовете
На 19 януари Фейсбук ще приключи плана М - чатботът, който живя в Messenger. Ако не сте осведомени с него, това е обикновено - М беше тестван измежду едвам 10 хиляди души. Но краят на плана слага нови въпроси. Като да вземем за пример дали идва краят на всички чатботове? Разказва Wired.

Бъдещето на ритейла
С повишение на информираността потребителите обръщат все по-голямо внимание на качеството на продуктите и политиките на самите производители. Какво значи това за бъдещето на ритейла и какви трендове се зараждат вижте на този линк.

Почти гратис
Средната цена за наем на двустаен апартамент в Аугсбург, Германия е към 700 евро на месец. В подобен случай годишен наем от 88 цента в баварския град звучи най-малкото нереалистично, само че е реалност, от които и ние останахме сюрпризирани. Защо и по какъв начин четете тук.

И ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Tайните на M&M
Днес ви предлагаме епизод от поредицата на NPR Planet Money. В него водещият Дейвид Кастенбаум търси отговора на въпрос, който го откарва надълбоко в тайните на бизнеса за произвеждане на захарни произведения. А те не са малко. Чуйте тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР