Още по темата 4+1 | Как Google ще използва изкуствения

...
Още по темата 4+1 | Как Google ще използва изкуствения
Коментари Харесай

4+1 | Идва ли авторитарният капитализъм, какво ново от Airbnb и какво е общото между икономиката и възпитанието на деца

Още по тематиката
4+1 | Как Гугъл ще употребява изкуствения разсъдък, какъв брой близо е 5G технологията и ще работим ли по-малко

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
25 фев 2018
4+1 | Защо богатите почиват по-малко, по какъв начин Adidas задмина всички и 5 съвета за работния пазар на бъдещето

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
22 фев 2018
4+1 | Защо бедните американци могат да останат без интернет, къде има риск за заможен балон и по какъв начин се печелят избори

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
21 фев 2018
4+1 | Колко коства открадната ключова дума, за какво Венецуела сътвори своя криптовалута и кои са най-хубавите бизнес учебни заведения

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
20 фев 2018
4+1 | Пет прогнози за градовете на бъдещето, за какво облеклата втора ръка стават все по-модерни и какво отличава бизнеса с крафт бира

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
19 фев 2018 ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Нещо ново от Airbnb
Основателите на Airbnb държат на качественото обслужване. Затова още до момента в който компанията прохожда, посещават първите местоположения в Ню Йорк и оказват помощ на притежателите им да показват парцелите си по верния метод. Девет години по-късно бизнесмените ще създадат същото, този път с цел да разпространяват новата услуга - Airbnb Plus.

В началото беше Bittorrent
В началото основателят на Bittorent желае да улесни шерването на огромни файлове онлайн. Но 2003 година е надалеч зад нас, а от този момент софтуерът се е трансформирал в нещо доста по-голямо. Текстът е на Wired.

Пътят към новия капитализъм
Доскоро Apple се ползваше с реномето на компания, която почита правата на клиентите си, само че последните дейности на софтуерния колос станаха причина за подозрения. За да отвори порти нов data център на компанията в Китай, управлението се е съгласило да одобри локалното законодателство и да съхранява ключовете за достъп до iCloud сметките на локалните консуматори на китайски сървъри. Идва ли краят на демократичния капитализъм?

Изобретенията на 2018 година
Вече 18 години подред Technology Review прави лист на изобретенията, които ще задават софтуерния курс. Кои 10 са определени тази година вижте в текста на този линк.

ЕДНА ЗА ЧЕТЕНЕ

Икономика и образование

Икономическите теории могат да звучат като прекомерно отвлечени от действителността концепции. Но в случай че ги използван в всекидневието - да вземем за пример като способи за образование на деца, картинката се обяснява. Още повече - образно разбираме връзката сред отношение към децата и противоположната реакция. Гости на днешното ни предложение за подкаст са икономистите Кевин Цолман, създател на книгата The Game Theorist’s Guide to Parenting, и Фабрицио Зилиботи, създател на Love, Money and Parenting. Подкаста чуйте тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР