Още първата седмица не могат да си направят общински съвет,

...
Още първата седмица не могат да си направят общински съвет,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Утре това правителство няма да го има, случи ли се това

Още първата седмица не могат да си създадат общински съвет, уточни водачът на ГЕРБ

Аз в никакъв случай няма да се изкълча на майка ми да ѝ споделям родител. На майка ми, която за мен е светица и ще ми е майка, до момента в който съм жив, Бог да я елементарни. Това е свято - майката в българската народопсихология. Нямам нищо срещу, на всевъзможни инакомислещи сме дали опция за най-високите постове. Но ние от това не можем да мърдаме, това значи консервативно дясно. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Сливен пред Националната зимна академия на младежката организация на партията.

„ Да има мода, в този момент еднорози, феи, ние ще сме за нестинарките, кукерите, обичайното българско огнище. Аз по този начин съм учтив. Вие, в случай че сте по различен метод, бъдещето е ваше. Докато сме ние, по този начин ще бъде “, съобщи той.

„ Христо Иванов приказва за джипката. За да отрежеш лента, значи, че си финансирал, проектирал, построил и разкрил. Това е разликата, в тия три години имаше едноличен модел със служебните държавни управления. Един човек назначаваше всичко. Но Христо Иванов не приказва за това. С мен се заяжда, че министър председателят не е цар. Но аз не съм се родил цар. Народът ме избутва през всичките тези години с големи болшинства “, напомни той.

„ Това е революционно, което Христо Иванов сподели през вчерашния ден, и аз му благодаря, той е несъмнено интелигентен човек. Той приказва за бъдеще време. Но то би могло още в този момент, преди приемането на бюджета, да се защитят тези правила на ЕНП, на постоянните финанси. Разбирам и неговата компликация, тъй като е в коалиция публична с Политическа партия. Той не може да се разграничи все още. Абсолютно прав е, че всяка една от партиите сега може да унищожи държавното управление “, уточни Борисов.

„ Сега в защитата се прави нещо, което без ГЕРБ нямаше да е допустимо. А в този момент подписите на Кирил Петков, на Христо Иванов стоят на първите четири места. Завчера минаха „ Страйкърите “, акцентира Борисов.

„ Направихме и доста в нуклеарното гориво. Благодарение на това, Деляне, че сме в тази паянтова сглобка. Ако не беше ГЕРБ в сглобката, нямаше да е ги има. Ти го казваш. Сега има ли ги? Има ги “, обърна се той към Делян Добрев.

„ Имаше неща, при които предходното държавно управление не се оправи. Кирил Петков не се оправи. Щеше ли да подпише тези контракти с вицепремиер Корнелия Нинова? Това менгеме, в което и те бяха, се махна с помощта на нас “, акцентира водачът на ГЕРБ.

„ Имаме действителен късмет за Шенген и на 99,9 съм сигурен, че за въздух ще стане, с формула и за сухопътната граница, която е доста значима “, предвижда той.

„ Но прав е Христо Иванов - всеки миг това може да го счупим. Но какво следва? Нови избори. " Маркет Линкс ", които извънредно не ни обичат и харесват, ни дават 6-7 % преднина, само че и никакво по-различно от днешното ръководство - ГЕРБ, ПП-ДБ, Движение за права и свободи. Местните избори го докараха. И вие продължавате да ме ръчкате да се бием ", добави някогашният министър председател.

„ Ние когато тръгвахме предходния път, им оставихме за цялата автомагистрала Търново-Русе пари в обособена сметка “, напомни той.



„ Взех решение – на първи копки не вървя. Но лентичка – отново се иронизираше, значи, че си го направил. Спряхме и лентички да режем, тъй като ги дразнехме. Ние правехме доста неща “, уточни Борисов.

„ Те приказват за наследството на ГЕРБ в София. Нахалници! Това е точната дума. Затова доста имам вяра в Господ – още първата седмица не могат да си създадат общински съвет, пребиха хората в София - стана кръв и мазало, падна сняг 20 сантима и стана мазало. Сиреч има карма. И върху еднорозите тази карма тежи и никакви приказни феи няма да ги спасят. Защото те нервират тоя над нас “, разгневи се той.

„ Работата на Нинова е да излезе и да каже: „ Борисов е отговорен за всичко “. Те ще се сбият Киро и Пеевски, а тя вика: „ Борисов е отговорен “. И вика: „ Той се изнизва “. Да заставам и да ги виждам по какъв начин се бият ли? Те се сбиха по-късно - Политическа партия и „ Възраждане “, сподели той.

„ 5 години бях основен секретар преди да стана кмет и имах най-вече власт. Никога по-късно не съм имал толкоз власт, даже като министър председател. И всички се сработиха с мен. Те зъснаваха, че в тези 2 годин ии да намправят нови избори и да ме неодобряват в София, отново ще ги победя. Но аз не си разреших да бъда нахален “, уточни той.

Борисов посъветва младежите на ГЕРБ да търсят способи за съгласие с младежите на другите обединения.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР