Още от сега се подготвяме за новия сезон, защото август

...
Още от сега се подготвяме за новия сезон, защото август
Коментари Харесай

Завръщането на миди панталона и как да го носим

Още от в този момент се приготвяме за новия сезон, тъй като август е към края си следим какво настоящо ще може да нахлуе в дрешника ни. Между вдъхновението от 50-те години на предишния век и феноменалното завръщане на балерините, месец септември евентуално ще бъде изключително претрупан. Освен това още няма да се разделяме изцяло с летните си облекла, с цел да ги комбинираме с нови находки. А измежду може би ще попадне и миди панталонът или оня модел с 7/8 дължина, която е малко над глезена или доникъде на прасеца. Той беше извънредно настоящ преди няколко години, само че през новия сезон се завръща на стилната сцена, а за доказателство сме ви подготвили няколко шопинг находки от новите сбирки в Zara, H&M и Massimo Dutti.

Така че в случай че не харесвате дългите необятни панталони, то този модел е добра опция, тъй като при част от кройките още веднъж има разширение по дължина. Той може да е част от костюм или да се комбинира единствено с елек в същия звук – много елегантна визия за офис или събитие. Откриваме и малко по-небрежни модели, подобаващи за уикенда и за съчетаване с тишърт и яке от кожа или деним.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Rouje Paris (@rouje)

Специфичното при миди панталона е, че би трябвало да внимавате с какви обувки го носите. Това могат да бъдат балерини, мокасини, кецове, мюлет обувки или стилето според от тоалета и мотива. Забравете за ботите, които покриват глезена, както и за каишките към глезена, тъй като те съкратяват крайници и на финала ще получите всичко друго, само че не и продълговат контур. И няма значение дали имате висок или невисок растеж. Така че избирайте деликатно.

 
Най-актуалните кецове и маратонки, които ще носим тази есен

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР