Още от първия епизод на Ергенът 2 бе ясно, че

...
Още от първия епизод на Ергенът 2 бе ясно, че
Коментари Харесай

Страшен срам! „Ергенът” отвращава не само с грозни лица, но и с кошмарни гласове. Джия и за кръчмата не става

Още от първия епизод на „ Ергенът 2 ” бе ясно, че и тази година в предаването ще следим грозни женски лица, които посредством тонове грим ще се самозаблуждават, че са красиви. Онова, което повече нервира, обаче е, че много от девойките нямат специалност или не извършват както би трябвало своята.

Цели три певици стартираха в риалитито, само че и на трите им гласовете не стават и за кръчмата. Голяма беше излагацията на Джия, която направи нещо като дует с Евгени Генчев, изпявайки песента на Лейди Гага и Брадли Купър от кино лентата „ Роди се звезда ”. Джия мъчно влезе в песента, а на куплетите наподобяваше виене, вместо пеене.

Джия, която в действителност се споделя Гергана, пее в региона на попфолка и точно по тази причина може би не се оправи добре с това парче. Това обаче не е опрощение за една певица.

Друга чалгарка пък – Крисия, която се подвизава по телевизия „ Планета ” като Krisia D, не посмя доста да пее, с цел да не стане за срам. Само за малко запя и се чу, че не е от най-великите гении на България.

Най-зле обаче като че ли беше Ивелина. Учителката по изобразяване сякаш може и да пее, само че когато запя опера пред Ергенът, самата тя си призна, че се е показала доста подправено.

Инфо: Уикенд

Тагове: Джия Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР