Още от 2014 г. се намираме в условията на студен

...
Още от 2014 г. се намираме в условията на студен
Коментари Харесай

Ангел Найденов: Решенията в Мадрид, ще повлияят на България


" Още от 2014 година се намираме в изискванията на " леден мир " - във връзка с употребяваните понятия и с отбранителната политика. Нашият живот към този момент е изменен и без " спусната желязна завеса ".  Това съобщи за " Денят онлайн " някогашният боен министър Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален.

Според него е красноречиво, че НАТО е определил като опасност Русия. " Да не използваме понятието " зложелател " във връзка с Русия. В резултат на взетите решения в Мадрид, ще има промени и в решенията в България, вземани на политическо и военнотехническо равнище. Например във връзка с частите от Алианса в България ", счита той.

Относно дипломатите, той сподели, че не е последовател на двете гледни точки, които се разискват сега, тъй като съгласно него те са крайни. Нека да напомним, че от края на месец април се приказва за това им деяние ". Безпрецедентно е изгонването на дипломатите и безспорно ще има последици ", сподели още някогашният боен министър.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР