Още няма категоричен отговор на въпроса колко време трябва да

...
Още няма категоричен отговор на въпроса колко време трябва да
Коментари Харесай

Член на Лекарския съюз: Още не знаем кога трябва да се ваксинираш срещу COVID-19, ако си преболедувал

Още няма безапелационен отговор на въпроса какъв брой време би трябвало да мине откакто си преболедувал COVID-19, с цел да се ваксинираш против ковид. Това съобщи общопрактикуващият доктор и член на УС на Лекарския съюз доктор Гергана Николова.
Трябва да сме наясно по кое време понижават антителата, с цел да сме потребни, акцентира лекарят. " Пациентът би трябвало да бъде осведомен – не живеем в XV век, да кажем елате тука и ще ти сложа нещо ", посочи Николова. Тя е безапелационна, че следва всеки пациент да знае какво ще се случи и какво може да се случи при слагане на избрана ваксина.
 Николай Марков: Сами носим отговорността за ваксини за COVID-19, които други са избрали Николай Марков: Сами носим отговорността за ваксини за COVID-19, които други са избрали
" Както всяка друга допустима структура, демокрацията също има своите стълбове на които се крепи. Принципните диалози за народна власт и...
" Най-странното е, че медиците получаваме информация от медиите, търсим в обществените мрежи научни публикации. Смятам, че не би трябвало да се работи по този метод ", съобщи Николова пред Нова телевизия, която добави, че въпросите с имунизациите са сложени документално пред съответните институции.
Николова счита и, че процентът на лекари, искащи да се имунизират, е по-нисък и тъй като има доста лекари, които боледуват или се възвръщат занапред от заболяването.
Припомняме, че към момента нито една ваксина против ковид не е публично утвърдена от Европейската организация по медикаментите.
Антигенните проби ще покачат заболеваемостта – имаме най-малко толкоз антигенни проби, колкото и PCR теста, счита Николова. Тя е безапелационна и, че доста хора с позитивен тест не признават кои са контактните им лица. " Човек би трябвало да застане на тази мисъл – ти може и да го изкараш леко, само че има такива, които няма да го изкарат. Свободата е осъзната нужда ", сподели лекарят.
 Здравният министър: Може да не разхлабим никакви ограничения от 21 декември Здравният министър: Може да не разхлабим никакви ограничения от 21 декември
Рано е да се отварят учебните заведения на 21 декември. Предстои да вземем решение за моловете и заведенията за хранене. Това съобщи здравният министър про...
Според проф. Ива Христова, която е заместител на проф. Тодор Кантарджиев в Националния център по заразни и паразитни заболявания, влизането на антигенните проби в статистиката няма да я промени доста доста. Тя предизвести пред Българска национална телевизия и, че PCR тестванията си остава по-сигурните.
" Няма доктор в Европа, който да каже, че тези ограничения би трябвало да се махнат. Постигнахме стациониране. На ден губим 156 индивида ", уточни Николова. Тя сподели, че би трябвало да има задоволително съответна помощ за принудените да не работят поради рецесията.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР