Още няколко такива победи и България може да я няма.

...
Още няколко такива победи и България може да я няма.
Коментари Харесай

Валери Симеонов за решението за Пирин: Още няколко такива победи и България може да я няма

" Още няколко такива победи и България може да я няма. България е най-потърпевша от псевдоеколозите и псевдозащитниците на природата, те нито водят до запазване на природата, нито подкрепят развиването на районната стопанска система. В този случай ние зачеркнахме един цялостен район. Сега той е лишен от този най-лесен и наличен източник на приходи - туризма. Трябва да се промени Закона за горите, който е изработен под под масирания диктат на тази група на Тома Белев, само че заради нестабилната политическа конюнктура са позволени тези текстове и те лимитират напълно планинския туризъм в България. " Това разяснява някогашният вицепремиер и сегашен народен представител Валери Симеонов по отношение на решението на Върховен административен съд, което анулира дефинитивно измененията в Плана за ръководство на Национален парк " Пирин ".
Симеонов съобщи, че ще продължи да внася оферти за смяна в закона и " тези, които си мислят, че са постигнали великата победа с този изхабен зелен афиш, малко са подранили с еуфорията. "
Относно решението на Народното събрание да договаря със Съединени американски щати за закупуването на самолети F-16 Валери Симеонов съобщи за Българска национална телевизия, че това е приспособяване към един от претендентите.
" Авиацията е авиация и има за задача да обезпечи въздушното пространство на една страна. Само си представете тези 16 фантома по какъв метод сполучливо ще се опълчват на Турция, която има 600 самолети или на Гърция, която има 350 ", добави още някогашният вицепремиер.
Той увери, че не препраща българската защита към Русия по никакъв метод: " Напротив, считам, че не би трябвало нищо да се купува от Русия, откакто сме член на НАТО. Това, което направи България е унизително и позорно. "
В коментар за съдружните връзки Симеонов съобщи, че не може да се приказва за съществени разлики и че не би желал да разисква сходни въпроси в телевизионно студио.
Той отбрани Красимир Каракачанов по отношение на изявлението му за ромите във Войводиново: " Естествено, че думите на Каракачанов бяха извадени от подтекста, естествено, че той има поради съответната група, която е направила закононарушението. Ние имаме познати и членове, които са роми, които работят, образоват децата си. Какво ще стане, в случай че сложим кръст на целия етнос? Кой ще чисти София? Кой ще строи? Циганският етнос е в България би трябвало да се оправим с него и ще се оправим. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР