Още ни е трудно да започнем да мислим за Камила

...
Още ни е трудно да започнем да мислим за Камила
Коментари Харесай

Камила Кабейо и нейната почивка в Доминикана по бански

Още ни е мъчно да стартираме да мислим за Камила Кабейо настрана от Шон Мендес, само че е реалност, че те към този момент не са дружно.

Двамата по този начин и не разкриха повода за раздялата си, само че увериха милионите си фенове, че си остават най-хубави другари, което пък се удостовери напълно скоро на процедура, когато бяха снимани да разхождат кучето Тарзан.

Сигурни сме, че не им е елементарно, само че в последна сметка животът продължава. Камила май се е отдала на пътувания, тъй като към този момент ни зарадва със фотоси по бански от почивката си в Доминиканската република.

На тях е на лодка, с черен бански от две елементи, на фона на морския залез и наподобява повече от добре. Тя разясни, че известно време не е разгласила фотоси, тъй като се е отдала на " живия живот " и че е била точно в Република Доминикана.

Що се отнася за Шон Мендес, за тази година той към момента не е разгласил нищо в профилите си в обществените медии. Но наподобява, че е съумял да излее възприятията си от раздялата в най-новата си ария " I`ll Be Okay ", написа Е!News.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР