Още не знам кога ще стигна до морския бряг, но

...
Още не знам кога ще стигна до морския бряг, но
Коментари Харесай

Моят бюти дневник: Защо използвам after-sun козметика

Още не знам по кое време ще стигна до морския бряг, само че до тогава мога да си открадна някой ден от уикенда за плаж край някой басейн, а терасата ми, която е голяма и на финален етаж, е не по-малко подобаваща за малко слънчеви бани в компанията на книга, за която в последно време все не ми остава време.

Вече ви споделих каква употребявам и къде нормално намирам най-хубавите, постоянно и много бюджетни оферти, а точно в магазините на. Имам най-малко няколко, които са ми комфортни като разположение и улесняват летния ми бюти шопинг. А той с изключение на отбрана от слънцето включва наложително и after-sun козметика , тъй като кожата се нуждае от своите спомагателни грижи след слънчевите бани. Дори и когато не сте били на плаж, несъмнено усещате онова усещане за опънатост и сухота. А от време на време, макар положителната отбрана, се стига до изгаряне.

Точно по тази причина към този момент няколко години козметичните марки допълват сериите си за слънцезащита с най-малко един (а някои и повече) артикул , с който да поглезим тялото си, когато слънцето към този момент е залязло. Независимо дали е под формата на спрей, лосион или крем, той охлажда, успокоява раздразнената кожа и я хидратира в допълнение. Обикновено в състава му влизат витамин Е или пантенол, които спомагат за бързото регенериране на кожата. Част от този вид козметика от време на време съдържа в себе си и малко автобронзант, което спомага за удължаването на тена, а в случай че сте хидратирали добре кожата, сигурно той ще наподобява по-здравословен и прелестен.



Марките на – SUNDANCE , Balea и Alverde, оферират разнообразни after-sun артикули, които връщат комфорта както на кожата, по този начин и на косата. Аз сигурно ще опитвам шампоанът на Balea, който е за след слънце, тъй като косата ми е извънредно светла и боядисана и през лятото има потребност от спомагателна подхранваща грижа, с цел да резервира здравината и блясъка си. 

Така че в случай че ви следва пътешестване към морето или имате други проекти за плаж, се подсигурете с най-малко един after-sun артикул за по-късно. Използвайте го откакто си вземете ободрителен душ на към момента влажна кожа и ще избегнете неприятните чувства, които постоянно предизвиква слънцето на тялото ни!

С поддръжката на

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР