Още много бизнесмени с прякори ще станат обект на проверки

...
Още много бизнесмени с прякори ще станат обект на проверки
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Ще има още проверки срещу бизнесмени с прякори

Още доста предприемачи с прякори ще станат обект на инспекции - дано да не остава обществото с усещането, че Министерство на вътрешните работи има особено отношение към тъкмо този предприемач. Така служебният вътрешен министър Иван Демерджиев разяснява от Бургас полицейската акция от 1 ноември против някогашния висаджийски необут Красимир Каменов - Къро.

" Нормална полицейска интервенция, само че би трябвало да се проучват събраните доказателства. Всеки предприемач с прякор го чака сходна интервенция в околните седмици ", предизвести Демерджиев.

Относно държанието на арестувания прокурорски наследник в Перник министърът на Министерство на вътрешните работи изясни, че са взети ограничения и " в случай че този човек напусне жилището си, няма да се върне назад, без да бъде арестуван от полицията ".

За бияча от Русе пък Демерджиев разяснява, че по този случай всички преписки са в прокуратурата. И че към този момент е разпоредил всички териториални структури на Министерство на вътрешните работи да проучат в задатък за такива случаи, с цел да може хора като бияча от Русе да бъдат сложени там, където им е мястото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР