Още едно потвърждение, че отношенията между холивудските звезди са като

...
Още едно потвърждение, че отношенията между холивудските звезди са като
Коментари Харесай

Карантината не им понесе: Холивудските двойки, които се разделиха по време на изолацията

Още едно удостоверение, че връзките сред холивудските звезди са като всички останали - доста от световноизвестните двойки просто не съумяха да преодолеят карантината и се разделиха. Днес ви представяме точно такива двойки, които сложиха завършек на връзката си точно по време на огромното седене вкъщи.

Виж още: Между Джей Ло и Малума става горещо: ето какво приготвят двамата

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

Раздялата се случи през май месец тази година, като това е втора за двойката след тази през 2015 година Всъщност " новата " разлъка единствено официализира клюки от края на 2019 година Според Грийн повода е в актрисата, която все не намира време за него и децата им.

Виж още: БГ лято и БГ звезди - на море или на планина? Къде почиват Диляна Попова, Глория, Наум Шопов...

Д-р Дре и Никол Йънг

На 29 юни тази година двамата са подали документи за бракоразвод. Това се случва след 23 години брак. Врамата си споделиха " да " през 1996 година, а година по-късно се появи синът им Трюс. През 2001 година се ражда и щерка им Трули. 

Виж още: " Капан за родители " - на 22 година! Актьорите от кино лентата се събраха, какво се случва с тях през днешния ден?

Кели Кларксън и Кейси Мъсгрейвс

Новината за раздялата пристигна на 3 юли. " Любовта, която изпитваме един към различен, е оттатък тази сред съпрузи. Това е духовна връзка, която няма по какъв начин да бъде изтрита ", обявиха двамата при анонсирането на раздялата.

Виж още: Пластична интервенция за Миа Халифа! Бившата порно звезда е неузнаваема!

София Ричи и Скот Дисик

На 27 май двамата се разделиха след близо 3 години дружно. Новината пристигна малко, откакто стана ясно, че Дисик ще постъпва в клиника за лекуване на " остарели контузии ", които се показали по време на карантината.

Виж още: Кралската женитба, за която НЕ разбрахте въобще

Матю Пери и Моли Хървиц

Новината за тяхната разлъка пристигна на 1 май. Причината е банална за хората в тяхната сфера - нямат време един за различен. Звездата от " Приятели " мечтаел за споделено време дружно, а тя все била на фотоси. Стигнало се до разногласия, кавги и най-после двамата просто се разделили.

Изображение: Instagram/официални профили

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР