Още едно голямо име изхвърча рано-рано от Аустрелиън Оупън. Победителят

...
Още едно голямо име изхвърча рано-рано от Аустрелиън Оупън. Победителят
Коментари Харесай

Тенис-шамар от Тенис за Вавринка

Още едно огромно име изхвърча рано-рано от Аустрелиън Оупън. Победителят от 2017 година и полуфиналист тук от предходната година Стан Вавринка стегна багажа за дома, откакто беше надвит от американеца Тенис Сандгрен.

При това не просто надвит, а размазан. Швейцарецът беше попилян на корта за по-малко от час и половина, като преклони глава след 2:6, 1:6, 4:6 и сигурно ще желае да не помни по-бързо това си присъединяване в Мелбърн.

В първите два сета Вавринка като че ли отсъстваше. В тях нито сервисът, нито ударите му се получаваха. Във втората част даже беше покрай загуба на нула, само че въпреки всичко взе един гейм за статистиката.

Третата част също стартира неприятно за него с пробив още в първия гейм. След това някогашният номер три в света се опита да се върне в дуела и да навакса изоставането си, само че по този начин и не получи опция да навакса този пробив закъснение и се елементарни рано-рано с конкуренцията.

Така 97-ият в света Тенис Сандгрен си обезпечи среща в третия кръг с различен непоставен - Максимилиан Мартерер, който в профил ветерана Фернандо Вердаско по-рано денем.

В третия кръг място откри и четвъртият в схемата Саша Зверев, който надалеч нямаше усложненията на Вавринка, макар че не завоюва елементарно. Той се оправи с Петер Гойовчик за два часа на корта след 6:1, 6:3, 4:6, 6:3.

Младият немец, който е измежду огромните любимци в конкуренцията, имаше усложнения единствено в третия сет, който и загуби, само че през останалото време диктуваше събитията на корта. Той ще се срещне в третия кръг с другата млада вяра на тениса Хьон Чунг от Южна Корея, а спечелилият от срещата им има голяма възможност да играе с Новак Джокович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР