Още една звездна раздяла разтърси България! Сузанита и гаджето й

...
Още една звездна раздяла разтърси България! Сузанита и гаджето й
Коментари Харесай

Сузанита след раздялата с Марк: Всичко е преходно, гледам да не го мисля толкова

Още една звездна разлъка раздруса България! Сузанита и гаджето й Марк, на който роди, май към този момент не са дружно, написа " България Днес ".

Щерката на Орхан Мурад е премахнала всички фотоси със спортиста.

Двамата към този момент не живеят дружно. И по всичко наподобява, че приказката сред тях е завършила. Въпреки това Сузи и Марк са в положителни връзки. Най-вече поради общата им рожба, за която ще се грижат и двамата.

" Между мен и Марк всичко ще бъде наред в името на дребното творение, въпреки и разграничени. За пръв и финален път давам отговор на сходен въпрос ", безапелационна бе Сузи.

Преди по-малко от година тя подари първенеца по мятане на копие с рожба. Родителите кръстиха бебето Матиас.

Междувременно Марк също е премахнал всички снимки от профила си със Сузанита.



" Как си? Май преминаваш през сложен интервал ", написа почитател на певицата в Инстаграм, а тя отговори : " Всичко е преходно. Гледам да се разпръсквам и да не го мисля толкоз ".

Това не им е първата разлъка. В средата на предходната година двамата още веднъж се разделиха, само че бързо се събраха по-късно.

Марк е играч по мятане на копие, изявява се и като музикален продуцент. Родителите на спортиста, които живеят в Бургас, доста харесвали Сузанита, разясняват осведомени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР