Още една маска е разкрита от хитовото шоу Маскираният певец.

...
Още една маска е разкрита от хитовото шоу Маскираният певец.
Коментари Харесай

Падна още една маска! Ето кой е Букетът в Маскираният певец

 Още една маска е разкрита от хитовото шоу " Маскираният артист ". Букетът загуби борбата и се наложи да разкрие своята идентичност пред феновете. 

През цялото време в пространството се хвърляха разнообразни имена, измежду които фолк певицата Рени, Жана Бергендорф, Петя Буюклиева, Милица Гладнишка и така нататък В последна сметка, на последния лайф певицата бе разконспирирана от детективския панел на шоуто. 

Лицето на певицата Рени се подаде от красивия костюм на Букетът в " Маскираният артист “. Това е шестата свалена маска в най-мистериозния формат в телевизионния ефир. С последното си изпълнениеч тя очарова публиката с песента на британската поп група Bananarama – Venus.

Звездните детективи разпознаха безпогрешно кой стои под атрактивния Букет с благ глас и означиха единомислещо попадение. Дайрето, което известната изпълнителка донесе като улика на сцената, се оказа решаваща диря, по която Панелът потегли. Така Алекс Раева, Марта Вачкова, Азис и Владо Пенев се оказаха изцяло прави на финала.

" Аз съм толкоз удовлетворена и щастлива, че бях част от " Маскираният артист “. Екипът е номер едно! Кремена докосна моята психика с този неповторим костюм. Много е тежък и обемист, едвам минавах към студиото, само че е толкоз хубав, че за мен бе чест, достолепие и горделивост да го нося “, разгорещено показа Рени.

Две грандиозни борби сграбчиха вниманието на феновете на  в седмия лайв на предаването. Прилепът влезе в дуел с Букетът, а в титанична тройна борба влязоха Гъбарко, Носорогът и Заекът. За първи път в " Маскираният артист “ почитателите видяха осъществяване от у дома. Заекът раздвижи публиката с шлагера “Lambada ", само че отвън студиото, защото е под карантина, написа Шоу блиц.

Начало на шоуто даде Рицарят като специфична гост-маска, който отно  во се завърна на сцената за едно осъществяване. Под извънредно тежкия костюм се криеше артистът Ивайло Захариев, който феновете на Нова познават и като Калоян от хитовия сериал " Пътят на достойнството “.

" Приех това предизвикателство доста съществено, тъй като не знаех дали ще се оправя “, призна Ивайло за задачата да влезе в тайната роля на Рицарят. Експерт-детективите допуснаха, че неговият костюм може да е многолюден от Деян Донков, Асен Блатечки или Иван Юруков, само че единствено Азис даде верен отговор и позна артиста.

Малко преди последната борба в предаването, имаше още едно завръщане на маска от минал сезон - този път на Звездата. Под атрактивния облик се оказа PR специалистът и всемирски хроникьор Евгени Минчев. Панелът не съумя да се оправи с разгадаването на тази тайнственост, по тази причина измежду обвинените бяха артистът Ненчо Илчев и публицистите на Николай Василковски и Румен Бахов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР