Още една изненада - манията Pokemon GO очевидно не е

...
Още една изненада - манията Pokemon GO очевидно не е
Коментари Харесай

Хванаха 500 милиона покемона за два дни



Още една изненада - манията Pokemon GO явно не е отминала, тъй като последното събитие, което Niantic провежда, докара до залавянето на 500 милиона от дребните виртуални чудовища за под два дни. Global Catch Challenge започва в неделя и провокира играчите по света да уловят 3 милиарда покемона, в подмяна на невероятни награди. Събитието би трябвало да се трансформира в най-големия лов на виртуални гадинки в света и даже да взе участие в върховете на Гинес.

Колкото повече покемони биват хванати, толкоз по-големи награди се разпределят сред играчите - те включват специфични покемони - заключени за избрани райони - като Farfetch " d, наличен за 48 часа, в случай че играчите съумеят да реализират задачата от 3 милиарда. Същото се отнася до Kangaskhan - който е наличен единствено за Океания сега, само че ще се появи в Източна Азия за същия интервал. Целта би трябвало да бъде реализиран до 26-и ноември, преди събитието да завърши.

Първата огромна порция от награди - като удвоени XP точки и специфични предмети за примамване на покемони - към този момент е налична. Сребърното равнище на награди ще се откючи при 1,5 милиарда хванати чудовища и ще удвои стардъст ресурса. По време на лова по света ще се появяват доста повече покемони и на местоположения, в които преди този момент са били недостъпни. Така че, в случай че сте запалени по този тип игри или пък желаете да опитате добавената действителност, в този момент е моментът да се включите в най-големия лов в историята на мобилните игри.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР