Още една детска площадка бе изградена в най-младия пловдивски район.

...
Още една детска площадка бе изградена в най-младия пловдивски район.
Коментари Харесай

Поредна площадка за игра радва децата на „Тракия”

Още една детска площадка бе построена в най-младия пловдивски регион. Тя е финансирана по извоюван план по ПУДОС и се намира до блок 126 в „ Тракия”. Монтирани са комбинирано оборудване с пързалка и люлка, въртележка, противоударна настилка и ограда. Детската площадка е сертифицирана според Наредбата за сигурност, а наоколо бяха засадени 9 фиданки явор.

„ Вярвам, че в по-топло време тук ще е цялостно с деца. Очакваме скоро от Община Пловдив да създадат първа копка на проектираната от нас нова детска градина, която се намира напълно наблизо”, съобщи кметът на „ Тракия” Костадин Димитров.

Той осведоми още, че следва ремонт на амортизираната детска площадка до храм „ Свето Преображение Господне” и замяна на оборудванията с по-здрави.

„ Очаквайте още едно ново пространство за най-малките в микрорайон А12, за което благодаря на общинските съветници Вера Тоскова и Иван Вичков, както и на всички представители на Общински съвет - Пловдив, подкрепили предложението”, добави кметът на „ Тракия” Костадин Димитров.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР