Още един загинал българин във войната в Украйна.На 26 февруари

...
Още един загинал българин във войната в Украйна.На 26 февруари
Коментари Харесай

Още един българин загина в Украйна

Още един умрял българин във войната в Украйна.

На 26 февруари 2024 година бе изпратен в последния му път 44-годишния Анатолий Борисович Барон, гражданин на с. Василевка, което е заселено най-вече етнически българи, оповестява " Бесарабски фронт ". Анатолий беше един от тях, написа изданието, което се написа на български език от Украйна.

Да се поклонят пред Героя пристигнаха близки, другари, съученици, неравнодушни поданици на общината и представители на властта. Със сълзи на очи те образуваха „ жив кулоар “, навеждайки колене и глави, показва " Бесарабски фронт ", цитира Фрог.

Анатолий Барон беше същински Патриот, който се интересуваше от ориста на своята страна и бъдещето на своите близки. Той вечно ще остане в сърцата ни като лоялен бранител и прелестен човек, се показва в информацията.

" Изказваме нашите откровени съболезнования на роднините и околните на Героя. Войната лиши част от душата ви, оставяйки непоносима болежка, която в никакъв случай няма да утихне... Нека милостивият Господ ви даде сили, кураж и благословия в този печален миг! Вечна и светла памет на същинския боец Анатолий Барон, който живя и почина защитавайки Украйна. В нашата памет вечно ", пишат от Павливската селска община.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР