Още един участник се прости с мечтата си да стигне

...
Още един участник се прости с мечтата си да стигне
Коментари Харесай

Болка и сълзи във Фермата: Участник преживя един от най-тъ...

Още един участник се елементарни с фантазията си да стигне на финала на „ Фермата “ и да грабне огромната премия от 100 000 лв.. Футболната брачна половинка Теодора си потегли от предаването, откакто беше победена на Арената от лайфкоуча Ваня.


„ Много съм тъжна, че напущам фермата. Това е като да напуснеш бащиното огнище по насила “, сподели през сълзи половинката на някогашния състезател на „ Локо “ и „ Берое “ Танко Дяков, която от години живее с мъжа си в Чикаго.

Въпреки че сподели непредвидена мощ в сеченето на талпи, задържа се по-дълго върху наклонена платформа и мина като мълния по трасе с трудности, Теодора не съумя да победи в напрегнатата, цялостна с обрати борба.

Съперничката й Ваня беше по-бърза и по-точна, и показва феноменална воля. Два пъти тя падна и се удря грубо, само че не се отхвърли, бори се мъжки, завоюва с 18 на 10 и по този начин регистрира третата си победа на Арената. На финала даже се извини на съперниката си, че я е отстранила от риалитито, тъй като двете се разбираха добре в стопанството.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР