Още един топ готвач се изказа в подкрепа на варненската,

...
Още един топ готвач се изказа в подкрепа на варненската,
Коментари Харесай

Шеф Таньо Шишков също избухна за скандала "500 лв. за 3 пържоли" и ковна "неграмотните" клиенти

Още един топ готвач се изрече в поддръжка на варненската, за които стана ясно от клип на ромско семейство. Видеото дявол цялостен шлагер в мрежата, а мненията са полюсни. Сега профи позицията си изрече началник Таньо Шишков. Припомняме, че известния за фамилията, което си поръча обяд за 650 лв., от които 500 за 3 пържоли.

Публикуваме коментара на Шишков 1:1 с правописните неточности:

“От през вчерашния ден виждам във Facebook се върти видеото на един човечец, който не си е прочел менюто. Помня в далечната 1996 когато госпожа. Йорданова (дано е жива и здрава, прелестен учител) ми повтаряше “важно е да се научиш да четеш, чети, ще ти би трябвало за цялостен живот… "

Никога не вникнах в думите на госпожа Йорданова, по този начин както ги разбирам през днешния ден.

Моля не толерирайте неграмотността и неналичието на компетентност на гостите в заведенията за хранене.

Веднъж си върших трудът да изяснявам (за едни супи в Банско) по какъв начин се ценообразува цената на услугата (забележете, не стока а услуга) в ХоРеКа сектора с цел да може да се заплащат заплатите, които са сега, да се заплащат налозите, вложения, първични материали и консумативи.

Един непокътнат готвач сега по Черноморието взима по-висока заплата от множеството чиновници в огромни компании с редица отговорности и специализации.

Също по този начин сравнението на цените в България и Гърция не се прави по верният метод.

Гледаме изключителни местоположения в татковината ни и случаен гръцко село, в което 80% от популацията играе табла. Не ви споделям къде да почивате, само че в случай че ще сравнявате ризорт с инвестиция от десетки милиони лв., използвайте комплекс Сани, о. Миконос, Анимус и други сходни местоположения в южната ни съседка за съпоставяне.

Сигурен съм, че има места, които злоупотребяват с доверието на техните посетители, само че мога да ви подсигурявам, че има доста места със съзнателни хора, някои от които познавам персонално, хора които се борят за почтен туризъм, хора, за които този сезон, както и всеки различен е средство за прехранване за цялата година за тях и цялото им семейство. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР