Още един комедиен хит от автора на Умопомрачение“ Стан Бобрик Любимците

...
Още един комедиен хит от автора на Умопомрачение“ Стан Бобрик
Любимците
Коментари Харесай

Блатечки и Сапунджиева в „Ревност“ на Бобрик

Още един комедиен шлагер от създателя на „ Умопомрачение “ Стан Бобрик

Любимците на публиката Асен Блатечки и Мария Сапунджиева гостуват с комедията „ Ревност “ в лятно кино „ Орфей “ на 28 август от 20:30 часа. Постановката към този момент донесе „ Златен Кукерикон “ за комедийна женска роля на Мария Сапунджиева и се трансформира в цялостен шлагер. Двамата артисти ослепително си партнираха над 17 години в „ Омайна нощ “.

„ Ревност “ е на известния американски публицист Сам Бобрик, прочут още на българската аудитория с комедията „ Умопомрачение “. Новата пиеса е занимателен роман за това по какъв начин утопичен някогашен ухажор може да възкреси за живот позавехналите фамилни взаимоотношения.

Браян е изцяло удовлетворен от еднообразието на брачния живот, само че Мери търси повече страсти в неособено вълнуващото си всекидневие и ги намира, когато най-неочаквано на прага на дома им се появява бившето й гадже от колежа, Питър… или пък той съществува единствено във фантазиите й? И ще успее ли младичката Тори, представяща се за въображаемата държанка на Браян, да възпламени още веднъж искрата в позавехналите фамилни връзки?

В спектакъла на театрална къща Viva Arte вземат участие още талатнтливите Стефан Иванов и Пепа Николова.

Билети за „ Ревност “ в лятно кино „ Орфей “ се продават онлайн на eventim.bg и grabo.bg, както и на касите в Дом на културата и пред Общината.

Спектакълът е част от гледка на комедиите „ Завеса под звездите “ от Културния календар на Пловдив и е премиера на открита сцена за града.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР