Още две награди за “Посоки на Стефан Командарев. Тейлър Суифт

...
Още две награди за “Посоки на Стефан Командарев. Тейлър Суифт
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Още две награди за “Посоки ” на Стефан Командарев. Тейлър Суифт се готви за котешки скок. Първият цифров музей посреща любопитните. Ваятелят на облици от крайния квартал – Йосиф Яков. Изгрява нов фестивал за хип-хоп просвета – GOLOKA.

Още две награди за “Посоки ” на Стефан Командарев. Филмът завоюва оценките за най-хубав балкански филм и за постановка на интернационалния кинофестивал в Прищина. В началото на юли „ Посоки ” добави към звездната си сбирка и премията на публиката в Брюксел.

Тейлър Суифт се готви за котешки скок. Певицата ще взе участие във филмовата акомодация „ Котките ”, под режисурата на Том Хупър.

Първият цифров музей в света посреща любопитните. Тук няма табели – " Не пипай експонатите ", тъй като светлината е основният воин и нищо не може да й попречи. Посетителите на музея МОРИ в Токио се движат из тъмни лабиринти, като посредством датчици задействат фантазни светлинни съоръжения. И най-малкото придвижване основава картина върху стените. Върху повърхност от 100 000 квадратни метра пътешествието в действителност придвижва в далечни светове. Музеят е част от програмата за домакинство на Олимпиадата през 2020-та.

Ваятелят на облици от крайния квартал – Йосиф Яков показва своите фотохарактери в изложба София прес. Негови произведения влизат в алманаха на Българската снимка, албума „ Земя и хора ” и доста поетични издания. Първата му ретроспективна галерия може да бъде забелязана до края на август.

На 3 август на огромната поляна до Петропавловския манастир край Лясковец ще се организира първото издание на GOLOKA. В най-новия хип-хоп фестивал присъединяване ще вземат доайените на родната сцена и най-актуалните имена в жанра, както и посетители от Англия и Македония. Уъркшопи и семинари ще изпъстрят програмата, в компанията на лятно кино, съревнование по брейкденс и още куп приятни изненади.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР