Още двама от контузените играчи на Ювентус подновиха тренировки. Става

...
Още двама от контузените играчи на Ювентус подновиха тренировки. Става
Коментари Харесай

Ювентус вдигна двама за Верона

Още двама от контузените играчи на Ювентус възобновиха тренировки. Става въпрос за халфовете Леандро Паредес и Уестън Маккени. Двамата се включиха в заниманието в понеделник и се чака да бъдат разполагаем на треньора Масимилиано Алегри за идния дуел с Верона през седмицата, въпреки да не взеха присъединяване в цялата подготовка.

Във вторник се чака и нападателят Мойс Кийн да се включи в заниманията на тима. Все още обаче остава неразбираемо положението на Душан Влахович. Той се оплаква от травма в слабините, поради която пропусна последните три мача на тима. На този стадий той към момента не е възобновил естествени тренировки и не се знае дали ще може да играе повече преди паузата в шампионата.

Ювентус ще изиграе тази седмица последните си два мача преди шампионатът да бъде пресечен поради Световното състезание в Катар. Както към този момент стана дума " бианконерите " срещат Верона в четвъртък, а в неделя им следва и сериозен конфликт с Лацио. Торинци се надяват да продължат възхода си и да запишат нови две победи, с които да се слагат в по-добра позиция преди подновяването на мачовете в Серия " А " през януари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР