Още дни след старта на Денсинг старс гръмна скандалът около

...
Още дни след старта на Денсинг старс гръмна скандалът около
Коментари Харесай

ВЗРИВ! Жената на Иван от "Денсинг старс" зашлеви брутално Емануела: Пазете си мъжете от разкрачената!

Още дни след старта на " Денсинг старс " гръмна абсурдът към аферата на чалгарката Емануела и танцовият й сътрудник Иван Карастоянов. Мъжемелачката въобще не се съобрази с обстоятелството, че индивидът е прясно женен и има напълно малко детенце. Тя си гледаше личния кеф и пет пари не даваше за брачната половинка му Зорница. Явно Емито е на правилото - щом аз не мога да задържа мъж в живота си, ще извършвам кражба непознатите...

Е, проектът й обаче не сработи, тъй като Зорница се разлюти и бързо сложи ултиматум на благоверния си, който на мига се отхвърли и от Емануела, и от шоуто, единствено и единствено да избави фамилията си.

Разярената брачна половинка обаче продължава да не има вяра на певицата и не го крие. Хора от кухнята на предаването разкриха, че Зорница е вдигнала скандал зад кулисите и е предизвестила половинките на останалите танцьори да си пазят мъжете.

" Пазете си мъжете от разкрачената! Онази вечер журито посъветва Емануела да се стреми към по-голям разкрач и да си разтвори повече краката. Че какъв брой повече от това, което направи до момента?! Само това й би трябвало - да я приканват към " разкрачи ", недоволства Зорница като в същото време е брутално саркастична към певачката.

Според по-голямата част от феновете обаче, отношението й е изцяло заслужено и справедливо.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Иван Карастоянов Емануела Денсинг старс Емануела и Иван Карастоянов Зорница
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР