Още 57 български граждани са успешно евакуирани от Израел, съобщават

...
Още 57 български граждани са успешно евакуирани от Израел, съобщават
Коментари Харесай

Още 57 българи успешно бяха евакуирани от Израел

Още 57 български жители са сполучливо евакуирани от Израел , оповестяват от Министерството на външните работи. Посолството на България в Тел Авив и Дирекция " Ситуационен център " са обезпечили места за тях на полет на частна самолетна компания през днешния ден.

Успешно изведени от Израел са 29 туристи, фамилии с дребни деца и жители, намиращи се в изключително рискови зони. 

При състояние, че ситуацията по сигурността разрешава, остава опцията за пътешестване Тел Авив - София с постоянни полети на Bulgaria Air и на El Al, както и фериботната линия Хайфа - Ларнака (Кипър), показват от Външно. С осъществяване на посочените благоприятни условия, на процедура всички декларирали се все още краткосрочно пребиваващи в Израел български жители, както и няколко филантропични проблема ще бъдат обхванати.

Посолството ни в Тел Авив осведоми, че летище „ Бен Гурион “ продължава да работи с стеснен потенциал и разнообразни самолетни компании извършват част от постоянните си полети до други страни. Дирекция „ Ситуационен център “ към Министерство на външните работи и посолството в Тел Авив изготвят лист на искащите да бъдат изведени от Израел български жители, който ще бъде употребен при възможен предстоящ полет от страната.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР