Осемнайсетгодишно годишно момче е в тежко състояние, с опасност за

...
Осемнайсетгодишно годишно момче е в тежко състояние, с опасност за
Коментари Харесай

18-годишно момче е в тежко състояние след жесток побой пред бургаска дискотека

Осемнайсетгодишно годишно момче е в тежко положение, с заплаха за живота, след нечовечен побой пред бургаска дискотека. Момчето е настанено в отделението по реанимация и незабавно се нуждае от кръвопреливане.
В морския град се провежда акция по кръводаряване за спасяването на младежа.

Инцидентът е станал преди 10 дни, само че в началото полицията е приела, че на потърпевшия Илия Стоянов е нанесена лека телесна щета. Състоянието му обаче се утежнява и през днешния ден той е опериран поради нанесените контузии на лицето. Извършителят на бруталния побой се търси, съобщи представителят на бургаската полиция Цветелина Рандева:

Установена е самоличността на причинителя на действието и това е 21-годишният мъж, който е с непрекъснат адрес от град София. Той все още се търси от полицейските чиновници на Областната дирекция в Бургас по отношение на формираното досъдебно произвеждане за нанасяне на междинна телесна щета.

Пострадалият Илия Стоянов е възпитаник в 12-клас в професионалната гимназия по туризъм в Бургас. По непотвърдена информация причинителят на побоя е футболист в юношеския тим на столичен клуб. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР