Осемгодишното куче Лъки на дует „Ритон”, която бе отвлечено на

...
Осемгодишното куче Лъки на дует „Ритон”, която бе отвлечено на
Коментари Харесай

Тони Димитрова спаси кучето на дует Ритон

Осемгодишното куче Лъки на дует „ Ритон”, която бе отвлечено на 29 май край фамилния дом на Здравко и Катя в Банкя, бе открито чак на морето . Hotnews.bg напомня, че притежателите на четириногото видели на камера по какъв начин до животното, порода улична превъзходна, стопира кола и незнайни го качват безогледно в нея. След настойчиво търсене Лъки най-накрая си е вкъщи, оповестиха преди минути музикантите. „ Добротата,………..Има я!!! Силно се вълнуваме и сме същински щастливи, след сагата с нашето 8-годишно куче Лъки.

Седмица след отвличането му в Банкя, с помощта на обществените мрежи и след репортажа, в предаването “Тази сутрин” по БТВ, се обади добър човек, чак от Созопол, че го е видял пред заведение и е взел координати на тези, които са го водили на каишка. Бяхме шокирани и комплицирани,…на 400км. от вкъщи ни?!? След като получихме и фотосите, които ни изпрати, се обадихме на прелестната ни колежка и близка другарка Тони Димитрова да го вземе, а ние незабавно заминахме за Бургас. Макар и мощно уплашена, “баба” Лъки към този момент си е вкъщи.

Винаги сме си мислели, че благополучен край има най-вече във филмите, само че ето въпреки и съвсем изгубили вяра -на 05.06.2020 петък, се случват чудеса! Поклон пред човешката добрина на всички, съпричастни в издирването на отвлеченото животинче и най към този момент на: Михаил Кнебел-собственик на рок-бар “ДЖИНИ” в Созопол, огромната певица и правилен приятел- Тони Димитрова, прелестната Джина Иванова и всички публицисти, помогнали с репортажи в медиите. Най-специалните благодарности несъмнено са, за екипа на “Тази сутрин” по БТВ!”, написаха музикантите в формалния си профил във Facebook.

фотография:фейсбук дует ритон
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР