Осемдесет и една годишната Марта Стюартсподели, че тенът, с който

...
Осемдесет и една годишната Марта Стюартсподели, че тенът, с който
Коментари Харесай

Нова бронзова ера: Фалшивият тен се завръща като алтернатива на вредните UV лъчи

Осемдесет и една годишната Марта Стюартсподели, че тенът, с който се е появила на корицата на Sports Illustrated е повишил самочувствието ѝ.Райън Гослинг, който играе Кен вБарбипък си имал персонален лосион за неестествен тенна снимачната площадка.Експертите оповестяват, че поколението Z,съзнаващо вредата от слънцето,стимулира продажбите на подправен загар и взрива на нови марки.

„ Получавам над 200 поръчки на седмица.Чувството е като че ли още веднъж сме се върнали през 2008 г.Всеки желае подобен “, сподели основаният в Лондон специалист по тенДжеймс Харкнет.

Британският търговец на дребно регистрира двуцифрен растеж в своя артикул за загар, до момента в който комерсиалната верига Boots неотдавна добави шест нови продукта за загар към съществуващата си гама Glow, с което общите оферти доближиха 27. Обединеното кралство навлезе в нова бронзова епоха.

Докато по-възрастните генерации хващаха загар на плажа или се подлагаха на постоянни сесии всолариум, доста от днешните младежи търсят способи да наподобяват карамелени, без в действителност да вършат загар.ВTikTokхаштагът #faketan има повече от 2 милиарда гледания, а #faketanroutine има повече от 600 милиона.

„ Поколението Z е доста по-наясно с рака на кожата и общото увреждане от слънцето. Носенето на SPF на лицето се трансформира в част от ежедневната грижа за кожата.Никой не желае натурален загар “, съобщи Джордж Драйвър, редактор вElle UK.

В резултат на това на пазара навлязохакупища нови марки.Фокусирайки се върху грижата за кожата, тези нововъзникващи марки имат за цел да трансформират имиджа на подправения загар и също по този начин са по-всеобхватни, с артикули, ориентирани към цветнокожи хора, и акции с присъединяване на тъмнокожи модели.

Изчезнали са издайническите белези на изцапани с оранжево ръце и характерен мирис на изгорели бисквити.На тяхно място идват транспарантни капки, които потребителите могат да прибавят към своите съществуващи хидратиращи кремове, и артикули за еволюционен загар, фокусирани върху разнообразни подтонове.

Експертът по хубост Харкнет показа, че половината му клиенти са мъже, които са се отказали от солариума.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР